Welkom bij Meubelhal Leeuwarden

Van trendy, tijdloos tot aan vintage: voor ieders smaak én budget is hier wat te vinden. Met ons ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands spullen, kun u uw woning naar gelieve inrichten of opleuken. Van (hoek)banken, tafels, lampen tot aan kookgerei, witgoed en andere producten voor uw woninginrichting: we hebben het en ook nog heel betaalbaar. Laat je inspireren op deze website. Of beter nog: op onze locatie in Leeuwarden. Onze medewerkers verwelkomen u graag en geven u desgewenst advies. Ook kunnen we voor u bezorgen.

Zelf leuke spullen over? Wij halen het kosteloos bij u op!

Stuur een mail naar info@meubelhalleeuwarden.nl of gebruik het contactformulier.

Waarom iets weggooien wat nog goed is? Wanneer meubels in goede staat zijn en het te veel is om zelf bij ons te bezorgen, besparen wij uw de rit en halen het geheel vrijblijvend op.Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ons contacten via info@meubelhalleeuwarden.nl.

Betaalbare meubels

Voor ieders portemonnee en smaak is er wat te vinden tussen onze tweedehands interieur spullen. Inboedel nodig voor een student? Op zoek naar een uniek vintage kast? Of jeuken uw handen bij het zien van potentiele door u opgeknapte pareltjes voor in huis? Neem dan zeker een kijkje!

Kom langs

Wilt u niet misgrijpen, kom dan rondsnuffelen op onze locatie. Wij helpen u graag verder bij vraagstukken of het geven van advies in onze warme meubelhal.

U draagt bij aan een duurzame wereld en een creatieve geest

Vintage is niet alleen hip, maar ook nog eens duurzaam. Spullen een tweede leven geven is goed voor de portemonnee en het milieu. Daarnaast kunnen creatievelingen hun slag slaan en op onderscheidende wijze het huis inrichten. Doe mooie vondsten bij de Meubelhal Leeuwarden!